ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

تکمیل ۵۰ هزار هکتار کمربند سبز تهران در سال ۱۴۰۳

تکمیل ۵۰ هزار هکتار کمربند سبز تهران در سال  ۱۴۰۳ معاون شهردار تهران با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه فضای سبز انجام شده است، گفت: اگر کمربند فضای سبز ایجاد نمی شد؛به جای درختان، ساختمان ایجاد شده بود. بنابراین باید واقعیت ها در این زمینه بیان شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر. حسین نظری معاون خدمات شهری شهرداری تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از کمربند فضای سبز شهر تهران گفت: ما همیشه گزارش می‌دهیم اما امروز خبرنگاران را آوردیم تا ببینند و بعد اخبار را منتشر کنند. ما از اصحاب رسانه می‌خواهیم که همیشه واقعیت‌ها را منتشر کنند.

 

نظری ضمن تشکر از مدیرعامل سازمان فضای سبز شهر تهران گفت: اقدامات خوبی در حوزه فضای سبز صورت گرفته است و اگر کمربند فضای سبز ایجاد نمی‌شد، الان در این نقاط به جای درختان، ساختمان و تأسیسات ایجاد شده بود.

 

نظری به کریدورهای خروج هوا از شهر تهران اشاره کرد و گفت: ما باید تنفس‌گاه‌های شهر را به خوبی حفظ کنیم. کمربند فضای سبز محافظ تهران است.

 

در ادامه این بازدید، علی‌محمد مختاری مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران گفت: از 50 هزار هکتار طرح مصوب کمربند سبز شهر تهران تاکنون 46 هزار و 250 هکتار ایجاد شده است.

 

وی با بیان اینکه از گردنه قوچک تا تلو حدود 4 هز ار هکتار جنگل‌کاری در سه سال گذشته صورت گرفته است، گفت: سال گذشته 1500 هکتار جنگل‌کاری در دستورکار داشتیم که با حضور رئیس جمهور بهره‌برداری شد.

 

مختاری در خصوص آبیاری فضای سبز گفت: قبلا از آب خام و چاه‌ها استفاده می‌شد اما در حال حاضر از پساب برای آبیاری درختان استفاده می‌شود. در سال گذشته 19.5 میلیون مترمکعب پساب برای آبیاری استفاده شد و امسال به 30 میلیون مترمکعب خواهد رسید.

 

وی به فرونشست‌های زمین در تهران اشاره کرد و گفت: ما دیگر از چاه‌ها استفاده نمی‌کنیم تا فرونشست زمین رخ دهد.

 

مختاری با اشاره به اینکه در برخی نقاط از گونه‌های مثمر برای درختکاری استفاده می‌شود گفت: به عنوان مثال، 2 میلیون درخت گردو کاشته‌ایم.

 

وی تأکید کرد: امسال برنامه‌های متنوعی داریم و مساحت قابل‌توجهی از جنگل‌ها به گیاهان مثمر تبدیل می‌شود. حتی در برنامه ها موضوع ایجاد تاکستان را داریم تا محلی برای تفرجگاه شهروندان شود.

 

وی تأکید کرد: تا پایان سال 1403، 50 هزار هکتار کمربند سبز شهر تهران تکمیل می‌شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار